SIEM Groningen

Hartelijk welkom op de website van onderhoud, montage en houtbouw SIEM

Ons motto van het bedrijf is, afspraak is afspraak en kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij kunnen u op een uiterst vakkundige wijze te helpen bij onder andere verbouwingen, plaatsen van keukens, aanleggen van badkamers, timmerwerkzaamheden, plaatsen en leveren dubbelglas, installatiewerk gas/water/afvoer, schilder werkzaamheden en nog vele andere werkzaamheden.

Communicatie en advies aan u als klant staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent voor u een aanspreekpunt voor de hele opdracht. Wij maken meubelen van oud of nieuw steigerhout op maat. De steigerhout meubelen kunnen bezorgd worden door heel Nederland. Zie hiervoor de pagina steigerhout meubelen of het fotoboek. Wij komen gratis langs voor een vrijblijvende offerte. Als u in ons fotoboek kijkt krijgt u een indruk van wat SIEM voor u kan betekenen.

Steigerhout Meubelen

Vele voorbeelden van steigerhout meubelen staan in het fotoboek. Verder kunt u op de pagina steigerhouten meubels meer informatie vinden.

Zie de pagina Fotoboek

Contact

Op de contact pagina vind u informatie over hoe wij te bereiken zijn, onder andere kunt u hier ons telefoonnummer, email adres en KvK nummer vinden, ook kunt u het contact formulier hier vinden.

Zie de pagina Contact